Verslag Image

Published on april 23rd, 2017 | by IHCL

0

Closing Games Turnhout

Het seizoen 2016/2017 zit er nu echt op! Op 22 april werd de Closing Games Turnhout gereden en dat is zoals altijd de laatste wedstrijd van het seizoen. Voor sommigen is op de skeelerbaan het zomerseizoen al begonnen, maar 4 IHCL’ers zochten het ijs in België nog even op.

Kiek Straathof, Pol Kruidering, Junior de Blois en Mellanie Tiller reisden naar Turnhout om nog één keertje op het ijs te knallen. En ze hadden geluk, want voor het eerst werden er superfinales gereden!

Junior E

Voor zowel de jongens als de meisjes werden er drie afstanden gereden; 222m, 333m en 500m (Super Finale).
Kiek was heel constant deze wedstrijd, ze pakte op de eerste afstand de tweede plaats in het klassement en die stond ze niet meer af. Alle eerste plaatsen werden ook iedere keer door hetzelfde meisje gepakt en dus eindigde Kiek als tweede, zilver!

Junior en Pol zitten ook in deze categorie en reden dus dezelfde afstanden als Kiek.
Junior pakte op de eerste afstand de negende plaats en op de andere afstanden de zevende plaats. Als kers op de taart eindigt hij het seizoen met een persoonlijk record op de 222m!

Pol deed het andersom, hij greep op de eerste afstand de zevende plaats en op de andere de negende plaats en ook hij ging naar huis met een persoonlijk record op de 222m!
Junior en Pol zijn 6e en 7e geworden.

Junior B

Mellanie mocht ook drie afstanden rijden, maar dan iets langere; 1000m, 500m en 1500m (Supers Finale). Om meer tegenstand te creëren reden de junioren C en B samen.
Op de eerste afstand (1000m) reed ze naar een vijfde plaats met een persoonlijk record! Op de andere twee afstanden greep ze de zevende plaats.
In het eindklassement werden de junioren C ertussenuit gehaald waardoor Mellanie het zilver omgehangen kreeg!

Na een lange dag racen zit het erop. Op naar een goede zomer om volgend seizoen weer op het ijs te kunnen knallen!


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑

loading