Verslag 20170513_171604.jpg

Published on mei 19th, 2017 | by IHCL

0

Seizoen goed afgesloten met dooifeest

Een uur voordat het dooifeest van start ging begon het heel hard te regenen en werd het nog spannend of de stormbaanrace wel door kon gaan. Gelukkig werd het snel droog en kon de stormbaan door de IHCL’ers die al vroeg aanwezig waren droog geboend worden.

Stormbaanrace en bingo
Toen iedereen aanwezig was kon het spektakel beginnen, namelijk de stormbaanrace! Dit jaar uitgebreid met skilopen en zeilspringen. Teamcaptains Jan en Peter schreeuwden beide hun team naar de finish. En wat krijg je van racen? Honger!
Gelukkig was tijdens de stormbaanrace de BBQ aangestoken en lagen er heerlijke burgers en saté van Edo te wachten.
Met een volle maag springen is niet een heel goed idee, dus tijd om een rustmoment in te bouwen met de bingo. Iedereen zat in volle concentratie fanatiek de cijfers door te strepen, want bingo betekent prijs! Zodra de eerste bingo gevallen was stroomden ook de andere binnen totdat iedereen bingo en een prijs bemachtigd had.
Terwijl ondertussen het springkussen weer volop in gebruik was, werden binnen de voorbereidingen getroffen voor de Prijs van Gijs en de Raket van IHCL.

Prijs van Gijs en De raket van IHCL
De Prijs van Gijs is voor de junior die de meeste progressie heeft gemaakt en de winnaar van dit jaar is Henk van Atten. De raket van IHCL is de beroemde prijs voor de pupil die de meeste progressie heeft gemaakt, daarom ook een erg gewilde prijs. Dit jaar mocht Kiek Straathof hem in ontvangst nemen. Beiden gefeliciteerd!
Dit was ook een mooie gelegenheid om de vrijwilligers te bedanken die zich afgelopen seizoen hebben ingezet.

Anneke bedankt!
In het bijzonder werd Anneke Slootweg bedankt, zij heeft zich vele jaren ingezet als wedstrijdsecretaris (ze zorgde altijd dat jullie op de startlijst stonden) en is na dit seizoen gestopt. Ook in tijden dat het nog niet zo goed ging met de club stond zij er. Om haar een mooi afscheid te geven mocht ze een cadeau in ontvangst nemen en een groot applaus. Anneke we zullen je missen, we hebben altijd op je kunnen bouwen! Gelukkig zijn er twee goede opvolgers gevonden, van wie jullie inmiddels waarschijnlijk al de eerste mailtjes hebben ontvangen, namelijk: Debbie en Mariska.

Nadat er nog even flink gesprongen was op de stormbaan, keerde iedereen moe en voldaan huiswaarts.

Het was weer een prachtig seizoen met een hoop prijzen en persoonlijke records! Iedereen goede zomertrainingen toegewenst en op naar het Olympische seizoen 2017/2018!

 

20170513_171206


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑

loading