Verslag 20170415_160322

Published on april 20th, 2017 | by IHCL

0

Topprestaties tijdens Paastoernooi Gent

Zeg je Pasen dan zeg je ook Paastoernooi Gent. Ieder jaar wordt met Pasen dit toernooi georganiseerd. Dit jaar deden er 15 IHCL’ers mee die 6 medailles behaalden. Paastoernooi Gent is een gezellige wedstrijd die verdeeld is over twee dagen.

21 persoonlijke records

Er kan wel gezegd worden dat het een topweekend was met goed ijs, want het aantal persoonlijke records is waanzinnig. Bij elkaar zijn er door onze IHCL’ers 21 persoonlijke records gereden!

Junior F: Ief Straathof 8ste, Nicky Deltrap 4e en David Linse 6e.

Junior E: Kiek Straathof 4e.

Junior D: Zoë Deltrap 4e.

Junior C: Fien Depuydt 4e, Tijn Leijgraaf 7e en Max Uiterdijk 22e.

Junior B: Mellanie Tiller 5e.

Medailles

Iedere categorie reed dit weekend drie of vier afstanden verdeeld over twee dagen. In het klassement kan dus veel gebeuren, wie na de eerste afstand bovenaan staat hoeft niet te winnen.

Bij de meisjes junioren F grepen Julie van Santen en Pom straathof naar het goud en brons. Stan de Graaf wist bij de jongens F het beslag op het brons te leggen.

Ook bij de junioren E werd IHCL goed vertegenwoordigd: Angel Daleman zilver, Amber van der Meijden brons.

Ook trainer Ronald de Graaf deed mee. Hij kreeg vleugels als hij onder de luide aanmoedigingen van de IHCL’ ers de ‘kooi’ instapte. Dit resulteerde in een mooie zilveren prijs in de in de categorie masters!

Pechvogel

De pechvogel van het weekend was Fien. Al vroeg in het toernooi kwam zij vervelend ten val. Gelukkig bleek na een bezoek in het ziekenhuis dat Fien niets had gebroken. Met een pijnlijke nek moest zij helaas naar huis. Gelukkig gaat het weer beter met Fien. Als pleister op de wonde, ontving Fien een handgemaakte pechprijs van de organisatie. Fien, we hopen dat je snel weer lekker kunt sporten en klachtenvrij bent!

Gezelligheid in Gent

In dit weekend hebben we kennisgemaakt met de gastvrijheid en gezelligheid van Gent! Er is genoeg aanbod van prima accommodaties.

We sliepen in hotels, een B&B, een appartement en 5 gezinnen verbleven met elkaar in een jeugdherberg midden in het centrum van de stad. Het slapen, de stad bekijken en samen eten was voor de kinderen al een belevenis op zich. Ook voor de ouders trouwens, want sommigen hadden wel heel veel moeite met het nieuwe circulatiesysteem in Gent! De auto’s worden geweerd uit de binnenstad en dat betekent heel veel eenrichtingverkeer en een op hol geslagen navigatie. Sightseeing dus. Wij hebben dit ook op het water gedaan. De rondvaart met de gids was zeer geslaagd. We hebben veel geleerd over bier, genever en goesting! We hebben een erg leuke tijd gehad en hopen volgend jaar weer met z’n allen naar het mooie Gent af te reizen.

 

IMG-20170416-WA0011


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑

loading