De shorttrack jeugd kijkt uit naar de nieuwe ijshal

De succesvolle aanbesteding van het binnenzwembad-ijshal De Vliet is goed nieuws voor de schaatssport in Leiden en omgeving. Zaterdag heeft de jeugd van de shorttrack club IHCL daarom een bezoek gebracht aan de toekomstige locatie van de nieuwe ijsbaan. De enthousiaste jeugdleden hebben op de plaats gestaan waar de nieuwe ijsbaan aan de Voorschoterweg in december 2022 de deuren zal openen, nieuwsgierig naar de nieuwe plannen. Vervolgens hebben ze direct van de gelegenheid gebruik gemaakt door op parkeerplaats voor zwembad de Vliet een droogtraining te doen. Daarmee werken ze aan de techniek, snelheid en coördinatie voor de spectaculaire shorttracksport. Deze winter zorgde COVID-19 ervoor dat een groot deel van de trainingen in de huidige ijshal aan de Vondellaan niet konden doorgaan. Het bericht over de aanbesteding kwam voor de schaatssport dus op een goed moment. De leden kunnen met deze stip aan de horizon met een gerust hart hun droog-, en skeelertrainingen en nog één gehele winter in de oude ijshal werken aan snelle rondjes voor hun toekomst op de nieuwe ijsbaan.

No Replies to "De shorttrack jeugd kijkt uit naar de nieuwe ijshal"


    Got something to say?