Skeelertrainingen sporthal Voorschoten

Afgelopen zomer hebben we een start gemaakt met het inline-skaten in de IJshal Leiden. Dat is erg goed bevallen en daar willen we zeker een vervolg aan geven. Naast het inline-skaten in de zomer, wordt er echter ook al enkele jaren in de winter geskate.

Wij doen dat in de sporthal in Voorschoten. Daar ligt een mooie gelakte houten vloer, waarop een korte ronde uitgezet wordt, die ongeveer vergelijkbaar is met een shorttrack ronde. Kortom, de ideale aanvulling op de shorttracktraining of voorbereiding op het inline seizoen.

Wij willen deze training gaan onderbrengen onder de vlag van IHCL en daarmee ook voor jullie openstellen. Voor de bestaande deelnemers aan de indoortraining verandert er niets, we verwachten niet dat jullie nu ineens lid worden van IHCL. De kosten voor de huur van de zaal proberen we te verdelen onder het aantal rijders, waardoor het rendabel is om te blijven doen. Omdat we nu nog niet weten hoeveel rijders we mogen verwachten, kunnen we hier alleen een indicatie van de kosten geven.

Zie verder voor de tijden deĀ  informatie over inline trainingen.

Inschrijven kan op https://docs.google.com/forms/d/1y7mG_dK3Sui0JH9Lc_7lC4MEkC_0S_IrRKEoBnIW_6w/viewform.

No Replies to "Skeelertrainingen sporthal Voorschoten"