Reรผnie ter gelegendheid van 35-jarig bestaan IHCL, 8 maart na Arie Ravensbergen Bokaal

Zoals iedereen zal hebben hebben gemerkt is IHCL enorm in beweging. De afgelopen jaren is er ontzettend hard gewerkt om de club weer te laten groeien. Deze groei was hard nodig om de schaatsers goede trainingsfaciliteiten en eventueel wedstrijdondersteuning te kunnen blijven bieden. We zijn er dan ook trots op dat het harde werken en het enthousiasme is aangeslagen en het clubhart weer is gaan kloppen.

Dit jaar bestaat IHCL 35 jaar en dat is reden voor een feestje! Graag nodigen we jou uit op zaterdag 8 maart a.s. voor een reรผnie na afloop van de Arie Ravensbergenbokaal. Meld je aan op

https://docs.google.com/forms/d/169Vb3awLxInVyQ4FF-x83H3KykJrWrQPZXpvvsMuk9U/viewform!

Onder het genot van een hapje en een drankje willen we graag terugblikken op de afgelopen jaren waarin we als club vele mooie momenten en herinneringen hebben gehad. Denk aan het Paastoernooi in Brugge, trainingskampen in Chamonix en Duinrell uitjes in Wassenaar om zomaar wat te noemen. Van al deze momenten zouden we graag een herinnering van jou (fotoโ€™s, krantenknipsel of filmpjes e.d.) willen ontvangen om iets leuks mee te doen tijdens de reรผnie. Dit kun je sturen naar ihcleiden@gmail.com.

Waar: Restaurant Schaatshal, Vondellaan 41 te Leiden

Wanneer: 8 maart 2014

Tijdstip: 17.00-20.00 uur*

 

*Maar het is natuurlijk leuk als je eerder aanwezig kunt zijn om de jongste rijders aan te moedigen bij hun eerste wedstrijd.

Aanmelden

In verband met de voorbereidingen vernemen we graag of je wel of niet aanwezig bent. ย We hebben geprobeerd om ook zoveel mogelijk oud-leden uit te nodigen. Zijn we iemand vergeten, schroom dan niet en geef deze uitnodiging door.

We kijken uit naar je komst!

Met vriendelijke groet,

Team IHCL

ihcleiden@gmail.com

No Replies to "Reรผnie ter gelegendheid van 35-jarig bestaan IHCL, 8 maart na Arie Ravensbergen Bokaal"