Geslaagd dooifeest

Uitreiking van de raket van IHCL en prijs van Gijs

We keken er weer naar uit; het jaarlijkse dooifeest om met elkaar het schaatsseizoen af te sluiten en het skeelerseizoen te openen. Het bowlen met de allerjongsten was een gezellige boel. De kegels werden goed geraakt en het was erg gezellig om elkaar weer te zien. Na het bowlen stond de patat al klaar. Na het ijsje startte een nieuwe competitie waar iedereen zich vol in gooide: de bingo! Na een spannende strijd waarbij het zelfs lukte om iedereen stil te krijgen, ging iedereen er met een prijsje vandoor.

Team IHCL had nog een verrassing in petto; de bekendmaking van de Raket van IHCL.

Deze aanmoedigingsprijs voor de jongste schaatsers is inmiddels een begrip binnen de club. Vorig jaar ging Fien er met de felbegeerde Raket vandoor. Dat de trainers het bij het rechte eind hadden, bleek wel uit het uitstekende seizoen dat Fien heeft gedraaid.

Dit jaar is de raket toegekend aan een jonge schaatser die dit jaar heel veel vooruitgang heeft geboekt. Sander vertelt: Hij is vandaag รฉรฉn van de jongsten maar hij kan al ontzettend hard en mooi schaatsen. Zijn naam is Jacob!
Waarom wint Jacob de raket? Dit is wat onze trainers en wedstrijdbegeleiders over jou zeggen: “Jacob, jij doet in alle trainingen je uiterste best. Jij toont maximale inzet. Je bent dan ook heel enthousiast en slaat geen training over. Jij doet ook mee aan wedstrijden, waaronder de regiowedstrijden. In de wedstrijden ben je hard vooruitgegaan in snelheid รฉn wedstrijdtactiek. Jacob is daarnaast ook vaste deelnemer aan de inlinetrainingen.”

Maar dan hebben we nog een talentenprijs: De prijs van Gijs voor de oudere jeugd. Eรฉn blik op deze enorme wisselbeker leert dat dit een hele bijzondere prijs is. De indrukwekkende namen die al op deze beker prijken, zeggen genoeg. Koen was vorig jaar de winnaar van de prijs. De spanning was dus best groot; wie zou in zijn voetsporen mogen treden?

Emma wordt door trainer Cees naar voren geroepen! Hij legt uit waarom:

Emma is een hele enthousiaste schaatsster. Zij toont tijdens de trainingen altijd enorme inzet. Emma is altijd vrolijk en goedlachs. Jouw gedrevenheid heeft resultaat: jij hebt dit seizoen grote progressie gemaakt. Dit is niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn er als club trots op jou dat je een uitnodiging hebt ontvangen om mee te gaan trainen in het Regionaal Trainingscentrum! ”

Team IHCL wenst iedereen een mooie en sportieve zomer!

Foto bij artikel: Koen overhandigt Jacob de Raket

No Replies to "Geslaagd dooifeest"