Kennismakingsaanbieding Shorttrack bij IHCL 4 x voor 30 Euro

Het is inmiddels een week geleden dat de laatste shorttrackclinic plaats vond op de ijsbaan in Leiden. We hopen dat jullie met veel plezier hebben deelgenomen en ook nog het รฉรฉn en ander hebben opgestoken van de clinics.

Nu hebben we van een aantal deelnemers de vraag gekregen of ze hier mee door kunnen gaan. Speciaal hiervoor hebben we een kennismakingsaanbieding voor deelnemers van de clinics. Hierdoor is het mogelijk om nogmaals 4 keer de komen shorttracken voor maar โ‚ฌ 30,-ย  Je zult hiervoor alleen wel je eigen materiaal moeten verzorgen. Er is een mogelijkheid om tegen een speciaal tarief bij Monique Kauffman shorttrackschaatsen te huren (wanneer nog voorradig) Haar contact gegevens kunt u vinden op de website van ย http://www.ihcl.nl/monique-kauffman-schaatsverhuur/

Dat Shorttrack momenteel snel groeit is duidelijk uit de beelden die afgelopen donderdag zijn geschoten in de Leidse IJsbaan.

http://nos.nl/op3/artikel/711075-shorttrack-harder-better-faster-stronger.html

Bij IHCL krijg je elk uur training van de meest ervaren trainers op een speelse en leerzame wijze. Schrijf je dus snel in op onderstaande link, want er is nog maar beperkt plaats. Dit aanbod is voor zowel jeugd als ouderen.

Wij hopen een aantal van jullie binnenkort weer te mogen begroeten, dus schrijf je snel in op onderstaande link.

https://docs.google.com/forms/d/1ZkOPEap1CV367cu-ezw-R6hnaYn-4P4gJ2B-M_3NXdw/viewform

 

No Replies to "Kennismakingsaanbieding Shorttrack bij IHCL 4 x voor 30 Euro"