Zomertrainingen 2016

Ook als er geen ijs meer is kun je bij IHCL blijven trainen! Dat is niet alleen erg leuk maar dan ben je ook goed voorbereid op de winter. We bieden inline (skeeler) trainingen aan en, voor het eerst dit jaar, ook droogtrainingen en fietstrainingen. Dit doen we gezamenlijk met de ijsclubs Zoeterwoude, Stompwijk, Voorschoten en Leiden.

Inline trainingen in de ijshal Leiden

De inline trainingen vinden plaats opย dinsdagavondย in deย ijshal Leiden.

We hebben twee niveaus:
19:00 voor de beginnende jeugd. Trainers:ย Priscilla Deltrap, Liesbeth Milatz, Teun Schouten, Vivienne de Jong, Laura Otting.ย Een uur met veel trainers en dus veel individuele aandacht. Een uur voor de beginnende jeugd en de jeugd die zich technisch nog verder wil verbeteren, maar nog niet voldoende snelheid heeft voor het tweede uur.
20:00 voor de oudere en meer gevorderde jeugd. Trainers:ย Jos Dohle, Teun Schouten.ย Een uur voor de pupillen en junioren op gevorderd niveau. Tijdens dit uur zal er in 2 of 3 groepen getraind worden, afhankelijk van snelheid en niveauverschil. Op dit uur werken we aan de verdere verbetering van de techniek, snelheid en behendigheid. De snelste groep krijgt een wedstrijdgerelateerde training om op regionaal en landelijk niveau mee te kunnen doen en de andere groep bereiden we voor op het rijden van de wedstrijden van de jeugdskeelercup.

Let op: afgelopen dinsdag (12 april) zijn beide trainingen samengevoegd op het eerste uur.ย Als het aantal aanmeldingen niet aantrekt blijft dat zo.

Aanmelden doe je via deze link: http://goo.gl/forms/LQ3GN6NFPG

De trainingen in de Leidse IJshal starten op dinsdag 12 april 2016.
In de zomervakantie is er geen training op 19-7, 26-7, 2-8 en 9-8.
De laatste training is op dinsdag 6 september 2016.

Heb je vragen? Mail dan naar inline@ihcl.nl

Skeeleren buiten

  • Op woensdagavond wordt er een training verzorgd voor de senioren leden door IJVL. De kosten voor deze training bedragen โ‚ฌ 35,00 per seizoen
  • Op donderdagavond wordt er op de skeelerbaan in Leiderdorp een training verzorgd voor jeugdleden. Van 18:00 uur tot 19:30 uur is de baan voor de jeugd t/m 15 jaar. Van 19:30 uur t/m 21:00 is er een training voor de oudere jeugd (16 jaar en ouder). Kosten voor deze training bedragen โ‚ฌ 25,00 per seizoen

Droogtraining

Droogtraining bestaat uit allerlei oefeningen om de conditie, coรถrdinatie, kracht en techniek te verbeteren.
De trainingen duren 1 tot anderhalf uur en worden op verschillende dagen en verschillende locaties aangeboden.

  • Maandagavond. De Bult – Leiden.ย 19.30 uur, voor senioren
  • Dinsdagavond. IJsclub Zoeterwoude.
    Van 18:30 tot 19:30 is de training voor de jongste leden, t/m 12 jaar.
    Van 19:30 tot 20:30 is de training voor de oudere jeugd (vanaf 13 jaar) en volwassenen
  • Woensdagavond, IJsclub Voorschoten. Deze training is voor alle leeftijden en begint om 19:00 uur
  • Vrijdagavond. De duinen van Katwijk. Deze training is geschikt voor leden vanaf 14 jaar. Dit is een zware training, daarom is deze niet geschikt voor jongere leden.

De kosten voor de droogtrainingen bedragen โ‚ฌ10,00 per seizoen.

Wielrennen

De fietstrainingen worden gegeven op de maandagavond op de Bult in Leiden. Van 18:30 tot 19:00 uur is de baan voor de jongste rijders in een leeftijd t/m 12 jaar. Om 19.00 beginnen de junioren (tussen 13 en 17 jaar). Als de eerste groep gaat uitrijden, gaat de tweede groep inrijden. Om 20:00 komen dan de (neo) senioren op de baan. Zij zullen trainen tot ongeveer 21:00 uur.
De kosten voor deze training bedragen โ‚ฌ 20,00 per seizoen.

Meer weten?

Als je precies wilt weten hoe de zomertrainingen werken, kom dan naar deย kennismakingsdagย op zondag 3 aprilย in Zoeterwoude. Meer informatie en aanmelden, kijk opย http://www.ihcl.nl/aankondiging/kom-jij-ook-kennismaken-met-de-zomertrainingen/. Jij bent er toch ook bij?

Voor meer informatie zie ook het IHCL informatieboekje.

 

No Replies to "Zomertrainingen 2016"