Herfstkamp 2016: 17 – 20 oktober

Dit jaar zal het herfstkamp van IJVL, IHCL, STGV en Stompwijk plaats vinden van maandag 17 t/m donderdag 20 oktober. Omdat wij ook dit jaar weer tegelijk met het noordenย  van het land vakantie hebben, hebben wij besloten om de drukte niet op te gaan zoeken en zijn wij op zoek gegaan naar een mooie accommodatie in het Zuiden van het land, en wel in het plaatsje Eersel. Wij hebben hier plaats voor 48 tot 50 kinderen en 10 tot 12 begeleiders.

Het kamp is bedoeld voor kinderen tussen de ยฑ 8 en ยฑ 16 jaar oud. Onze ervaring is dat, ondanks het leeftijdsverschil, alle kinderen leuk met elkaar omgaan.

De kosten voor het kamp bedragen โ‚ฌ150,00 per persoon.

Om jullie een beetje een idee te geven hoe het kamp er uit zal gaan zien hebben we een kleine beschrijving gemaakt van de geplande activiteiten.

  • Maandag zullen wij rond half 9 verzamelen. Onderweg zullen wij stoppen in Breda om hier 2 ijstrainingen te doen. Rond 3 uur zullen wij onze reis voortzetten richting Eersel. Hier aangekomen zal een deel van de kampleiding gaan koken en het andere deel zal de kamerindeling bekend gaan maken, zodat de kinderen de kamers gereed kunnen gaan maken voor het slapen. Na het eten zullen wij een avondactiviteit in het huisje hebben. Na de avondactiviteit zullen de kinderen naar bed gaan en zit dag 1 van het kamp er al weer op.
  • Dinsdag staan er 2 ijstrainingen op het programma in Eindhoven. Na het schaatsen gaan we terug naar het huisje om te eten en โ€™s avonds zullen we weer een avondactiviteit in Eindhoven hebben. Na de avondactiviteit zullen we nog even wat drinken en daarna gaan de kinderen naar bed.
  • Woensdag staan er weer 2 ijstrainingen op het programma in Eindhoven. Afhankelijk van het energie gehalte van de kinderen zullen we โ€™ s middags nog een trainingen bij de accommodatie doen of we gaan met de kinderen lekker naar buiten om gewoon een middagje plezier te maken. Woensdag avond staat traditiegetrouw de bonte avond op het programma.
  • Donderdag is alweer de laatste dag van ons herfstkamp. Na het opruimen/schoonmaken van de kamers zullen we vertrekken richting Tilburg voor de laatste 2 ijstrainingen. Na deze trainingen zullen we terug rijden richting Leiden, en zullen hier, als het verkeer mee zit, rond 5 uur aan komen.

Nieuw dit jaar zijn de shorttracktrainingen die aangeboden gaan worden. Iedere dagย (โ€™s ochtends) huren we een uur de 30×60 meterbaan zodat de shorttrack kinderen de baan voor zichzelf hebben en lekker kunnen trainen! โ€™s Middags kunnen de kinderen terecht op de 400 meter baan. Voor de shorttrackers gaan trainers van IHCL mee, zodat ze training krijgen van ervaren shorttracktrainers! Kinderen die zowel aan shorttrack als aan langebaan schaatsen doen, kunnen beide disciplines combineren door โ€™s ochtends te shorttracken en โ€™s middags te langebanen.

Omdat we dit jaar heel veel samenwerken met STGV, IJsclub Zoeterwoude, IJsclub Stompwijk en IHCL ,zijn kinderen van deze verenigingen ook van harte welkom om met ons mee te gaan! Leden van deze verenigingen betalen dezelfde prijs als IJVL leden (โ‚ฌ150,00). Ben je lid van een andere vereniging maar wil je toch graag mee? Neem dan eerst even contact op met onderstaande contactpersonen.

Ook zijn wij weer dringend opzoek naar begeleiders/trainers die ons kunnen/willen helpen om er een geslaagd kamp van te maken! Wij zijn op zoek naar ouders die, het liefst in het bezit van een auto, het leuk zouden vinden om met ons mee te gaan. Dit kan aangegeven worden op het inschrijfformulier van het kind.

Mochten er nog vragen zijn kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Henk Broekzitterย ย ย ย ย  :ย  ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย  info@pragmaatwerk.nl ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย  06-44764708
Monica van Rijn ย  ย  ย  ย : ย  ย  ย  ย  ย  ย ย monica.vanrijn@ziggo.nl ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย  06-10607372

Je kunt je hier op de siteย van IJVL opgeven.

No Replies to "Herfstkamp 2016: 17 - 20 oktober"