Aankondiging: ledenvergadering (15 september) en trainingsweekend (23 en 24 september)

Beste IHCL´ers,
De zomervakantie is nu echt voor de meeste van jullie begonnen! Heerlijk. Toch willen we jullie vragen om, voordat jullie de koffers pakken of lekker in eigen land van de zomer gaan genieten, een paar data alvast in jullie agenda te zetten:
Namelijk:
 1. vrijdagavond 15 september om 20:00 is de Algemene Ledenvergadering (ALV) om 20:00. De locatie is het restaurant van onze IJShal.
 2. Trainingsweekend zaterdag 23 en zondag 24 september
  We willen alle kinderen die wedstrijden bij ons schaatsen (ook al heb je aan nog niet zoveel wedstrijden meegedaan) uitnodigen voor een speciaal trainingsweekend op zaterdag 23 en zondag 24 september. Naast dat we natuurlijk serieus gaan trainen, willen we ook veel ruimte openlaten voor gezelligheid en het creëren van een clubgevoel. Het lijkt ons hartstikke leuk om het seizoen zo met elkaar te starten! De grote lijnen van het weekend zien er als volgt uit:
  start: zaterdag om 9:30 op de Uithof, Den Haag. Einde: zondag om 16:00 naar huis. In het totaal drie trainingen op het ijs. We willen overnachten in een nabij gelegen locatie.Gevraagd: jullie hulp!
  Uiteraard kunnen we zo’n mooi weekend niet organiseren zonder hulp. Daarom is het dringende verzoek aan jullie, ouders en oudere clubleden, om na te denken op welke manier jullie ons kunnen ondersteunen.
  Zo zoeken we mensen voor het doen van boodschappen, de catering tijdens het weekend zelf, kampleiding, handige handjes, vervoer etc. Ben je voorafgaand of tijdens het weekend in de gelegenheid om te helpen, laat het ons dan weten. Het wordt erg gewaardeerd en vele handen maken tenslotte licht (en gezellig) werk!
  Het concrete programma werken we nog uit, maar als je wat kunt doen, laat het vooral alvast even weten. Dat kan door deze mail te beantwoorden en ook graag meenemen: ihcleiden@gmail.com
 3. Aanmelden trainingsweekend
  Graag horen we alvast van jou of je hier interesse in hebt! Het officiële inschrijfformulier krijg je na de zomervakantie. Maar het is voor ons wel al heel fijn om te weten of er animo voor dit trainingsweekend is omdat we een optie hebben staan bij de Uithof en er natuurlijk veel geregeld moet worden. Dit kan weer door deze mail te beantwoorden en ook graag ihcleiden@gmail.com meenemen. Als je vragen of suggesties hebt (zo zoeken we voor het trainingsweekend nog een mooie betaalbare locatie in de buurt van de Uithof), laat het ons weten!Een hele fijne zomer gewenst! enne, vergeet niet het inschrijfformulier voor het komend schaatsseizoen in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8F7nTfHMo55YaoSxpPsqDtYiITWJGBXt5okeILBGqOgwn3A/viewform?usp=sf_link

No Replies to "Aankondiging: ledenvergadering (15 september) en trainingsweekend (23 en 24 september)"