Arie Ravensbergen Bokaal

Terugblik op het seizoen, deel 1.

Het seizoen is voorbij! En wat was dit een topseizoen! In deze 3 artikelen kijken we terug op dit seizoen. We beginnen met de Arie Ravensbergen bokaal. Voordat we terugkijken op de mooie resultaten zetten we graag onze vrijwilligers in het zonnetje.

Vrijwilligers, Bedankt! Jullie hebben het weer fantastisch gedaan!

Onze favoriete wedstrijd in Leiden, de Arie Ravensbergen bokaal. Niet alleen hebben de vrijwilligers een fantastisch toernooi georganiseerd, ook onze rijders en coaches hebben goed gepresteerd. Dat er op de thuisbaan goed word gereden, hebben de rijders wel bewezen.

Schaatsklas

De schaatsklas heeft natuurlijk ook gereden tijdens de Arie Ravensbergen Bokaal. Joris won de schaatsklas. Lieve werd 2de en Sieb behaalde de 3de plaats.

Klik hier voor de resultaten

Arie_Ravensbergen_bokaal,_Terugblik_op_seizoen_deel_1_html_f84cfe93ffe6c6fb

Pupillen 3

We hadden 3 nieuwe pupillen bij de pupillen 3. Ief behaalde knap een 10de plaats en Fabiènne eindigde met een mooie 13de plaats.

Klik hier voor de resultaten

Ook bij de jongens hadden we een nieuwkomer, David Linse. Hij behaalde een mooie 5de plaats.

Maar niet alleen de nieuwkomers deden het goed. Brent behaalde een 10de plek, Thomas werd 4de en Stan kreeg een mooie gouden mediale.

Klik hier voor de resultaten

Pupillen 2

Bij de Pupillen 2 hadden we 2 dames op het podium staan. Julie werd 2de en Angel werd 1ste! Pom behaalde een mooie 4de plek, gevolg door Juul, die de 5de eindigde. Claire werd mooi 15de, Nymphe eindigde op plaats 19 en Jolies behaalde de 20ste plaats.

Klik hier voor de resultaten

Ook de jongens hebben goed gereden. Mees werd 20ste, Thomas 18de en David 13de. Timo eindigde als 9de, vlak achter hem eindigde Thibaut, die 10de werd. Junior behaalde de 4de plek.

Klik hier voor de resultaten

Pupillen 1

Onze pupillen 1 hebben het zeer goed gedaan. Bij de meisjes werd Zoë 1e! Kiek werd 6de, Valerie 8ste en Féline eindigde op de 12de plaats.

Klik hier voor de resultaten

Arie Ravensbergen bokaal, Terugblik op seizoen deel 1_html_f9645e0d70426dba 

Ook de jongens hebben het fantastisch gedaan. Maarten, Jacob en Sarp eindigden vlak achter elkaar op de 8ste, 9de en 10de plaats. Tijmen behaalde de 13de plaats, vlak erachter eindigde Pol met een 14de plek.

Klik hier voor de resultaten

Relay

Bij de relay hebben we het ook goed gedaan. IHCL 1 haalde bij de meisjes de eerste plek met Valerie, Angel, Zoë en Kiek. Bij de jongens werd IHCL 1 2de met Jacob, Tijmen, Sarp en Maarten. Bij de mix-relay werd IHCL 2de.

Klassement

Arie_Ravensbergen_bokaal,_Terugblik_op_seizoen_deel_1_html_f25b3f18d1bb59bc

En na al deze mooie prestaties, kon het ook niet anders. Na de stijlprijs voor Pom werd het duidelijk. We hebben het klassement voor de 3de keer op rij gewonnen!

 

Fotos: Bert van Lobenstein

No Replies to "Arie Ravensbergen Bokaal"