Clinics weer groot succes

IHCL is afgelopen weekend het seizoen gestart met 4 succesvolle schaatsclinics. Op zaterdag 28 oktober en maandag 30 oktober kon iedereen die maar wou, zich aanmelden voor een clinic geleid door oud-Olympiërs Cees Juffermans en Liesbeth Mau-Asam. Het waren de eerste clinics in een nieuwe reeks van shorttrack clubtours georganiseerd door de KNSB in samenwerking met de diverse shorttrackclubs in Nederland.

Voor IHCL is het de tweede keer dat er shorttrackclinics georganiseerd werden. Na het overweldigende succes van afgelopen jaar, met overvolle clinics en een aanmeldingsstop, werd deze keer gekozen voor het organiseren van 4 lesuren, om zo de shorttrackliefhebbers nog beter training te kunnen geven. Ruim 90 shorttrackers uit de regio en ver daarbuiten hebben met veel enthousiasme, sommigen na een lange zomerstop, op shorttrackschaatsen gewaagd op de eerste schaatsdagen  van de IJshal in Leiden.

Voor deelnemers van de clinic hebben we nog een speciale aanbieding: Je kan eenmalig profiteren van een actie waarbij je 4 keer kan shorttracken voor maar € 30,-.

Echte schorttrackschaatsen zijn te huur via Monique Kauffman (Contact: 06-14995250 monique.kauffman@gmail.com).

Verder zijn verplicht: een gesloten valhelm, knie/scheenbeschermers, snijvaste handschoenen en een nekbeschermer verplicht.

Uren waarop je zou kunnen trainen zijn:
Zaterdag één 28-09-2013 tijd 11:30-12:30
Zaterdag twee 28-09-2013 tijd 12:45-13:45
Maandag één 30-09-2013 tijd 19:00-20:00

Schrijf je in op:

https://docs.google.com/forms/d/1ZkOPEap1CV367cu-ezw-R6hnaYn-4P4gJ2B-M_3NXdw/viewform

No Replies to "Clinics weer groot succes"