Regiowedstrijd 2, 2013, Dordrecht

Zaterdag 17 november 2013, Dordrecht

Coach: Jan
Rijders: Savannah, Matthijs, Stan, Brit, Olin, Henk, Tijn, Fien, Max, Colin, Tess, Jacob.

A divisie
Savannah won alles, met sterke PR’s. Matthijs gaat steeds beter aan het kleine baantje wennen en reed weer een flink stuk van zijn PR af; ook Stan haalde er weer ruim een seconde af. Brit reed een mooi PR in haar eerste rit, maar liep tegen een penalty aan in de halve finale. Voor Olin was de eerste rit (flink PR) eveneens de snelste.

B divisie
Tijn liet weer zien wat een goede 500-meter rijden hij is; hij scherpte zijn PR weer iets aan.
Henk begon met een mooi PR, maar kwam in de volgende ritten ongelukkig ten val. Helaas viel daardoor de klassieker Tijn-Henk in de finale een beetje in het water. Bezoekers van de IHCL-kleedkamer hebben gelukkig nog wel kunnen genieten van de verbale kemphanenstrijd voorafgaand aan de wedstrijd (“ik ga je inmaken”, “ik ga doen wat ik vorige keer ook deed: van je winnen”, etc).
Fien had niet haar beste dag (zware trainingen zijn prachtig natuurlijk, maar het kan ook een beetje te veel worden; en waarom keek ze nou alle kanten op?). Er zat in de laatste rit nog wel een klein PR in.

C Divisie
Colin liet zien dat hij goet vooruitgaat en won zijn heat in de snelste tijd. Helaas kreeg hij daarna last van een Taekwondoblessure, en kon de volgende ritten meer rijden.

D Divisie
Het debuut van Max. Zijn eerste rit ging lang niet gek; in de daaropvolgende toonde hij zijn strijdlust door na valpartijen dapper door te trekken.

Pupillen 3
Tess haalde de A-finale met sterke heats en halve finale; In de halve finale scheelde het niet veel of ze was klassementsleider Timo voor geweest. Jacob liet ook weer goede progressie zien met 2 PR’s.

No Replies to "Regiowedstrijd 2, 2013, Dordrecht"