Acht IHCL’ers komend weekend aan de bak bij het NK Shorttrack (4 en 5 januari 2014)

Persbericht Indoor Hardrij Club Leiden.

Het gaat weer goed met IHCL, de Shorttrackclub uit Leiden met het grootse verleden. Er worden op diverse niveaus toptrainingen gegeven, o.a. door gemotiveerde ex-internationals als bijvoorbeeld Cees Juffermans, Liesbeth Mau-Asam, Priscilla Ernst en Jeroen Straathof. Mede ook door een paar zeer succesvolle clinics is het ledenaantal fors gegroeid, waardoor de nieuwe oranjezwarte pakken steeds prominenter aanwezig zijn bij regio-, KNSB- en Starclasswedstrijden. De club heeft zich deze zomer daarnaast weten uit te breiden met een inlinetak onder leiding van Jos Dohle en Marieke van Hoek. En het enthousiasme beperkte zich niet alleen tot de IHCL’ers zelf, de club heeft twee sponsoren aan zich weten te binden, Sebra (leverancier voor shorttrack en marathon) uit Leiden en Timmerfabriek Maaldrift uit Wassenaar.

Na een snelle weg (terug) omhoog begint de tijd van het oogsten alweer te komen. Koen Slootweg is sedert deze zomer lid van Jong Oranje. Esmée Messemaker zit in de selectie van het Regionaal Trainingscentrum in Dordrecht en  Emma van Zuijlen, Maureen Onderwater en Viviënne de Jong  zijn geselecteerd voor de (inter)gewestelijke shorttrack selectie. Het laatste nieuws is dat maar liefst 8 rijders zich wisten te plaatsen voor het NK shorttrack van 4 en 5 januari aanstaande: Miranda Slootweg, Teun Schouten,  Koen Slootweg,  Esmée Messemaker,  Emma van Zuylen,  Maureen Onderwater, Laura Otting en Viviënne de Jong. Ook u kunt naar het NK Shorttrack met IHCL, en dan wel op zondag 5 januari. Aanmelden kan via de website: www.ihcl.nl.

P8093238_smaller PC065383_smaller

No Replies to "Acht IHCL’ers komend weekend aan de bak bij het NK Shorttrack (4 en 5 januari 2014)"