Inschrijvingen schaatsseizoen 2019-2020

Beste allemaal,

De eerste week van de zomervakantie is begonnen! Natuurlijk een periode om te genieten van het lekkere (hete!) weer en vrije tijd, maar ook om alvast vooruit te kijken naar het komende shorttrack seizoen!

Bij IHCL zijn we dus al druk bezig om alles weer klaar te hebben voor het komende winterseizoen. Zou je je alvast willen inschrijven voor de trainingen waar je gebruik van wilt maken? Dit helpt ons namelijk met de voorbereidingen omdat we dan weten hoeveel deelnemers we op de verschillende uren kunnen verwachten.

Inschrijven schaatstrainingen  

Je kan je inschrijven voor de trainingen door op onderstaande link te klikken:

link naar inschrijfformulier Seizoen 2019 – 2020

https://docs.google.com/forms/d/1sbEHstqfXZkcDFUILTNteOw-zNr3C_LHH90NMkQzs5U/edit

We wensen iedereen een fantastische zomer toe en hopen jullie straks weer allemaal op de ijsbaan te zien!

Team IHCL

No Replies to "Inschrijvingen schaatsseizoen 2019-2020"


    Got something to say?