Shorttracktraining

Dag Tijd Rijders Niveau
Maandag 1 19:00- 20.00 Wedstrijdrijders pupillen-junioren Rijders die ervaring hebben met shorttrack, al eerder bij IHCL of bij een andere club getraind hebben, maar nog techniek nodig hebben en meer snelheid.
Maandag 2 20:15-21:15 Wedstrijd junioren-senioren Combinatie van junioren met gevorderde senioren en snelle masters. Snel uur waar hard worden gereden.
Donderdag 19.00- 20.00 Wedstrijdrijders (pupillen, junioren, senioren) Voor de vergevorderde wedstrijdrijders die door verfijning aan techniek en snelheidsoefeningen nog harder kunnen rijden.
vrijdag 17:30- 18:30 Schaatsklas/ pupillen 3-2 Een mix van een training schaatsklas / introductie naar niveau van gevorderde beginner (leeftijd 6- 12jaar)
Zaterdag 1 11:30- 12:30 Schaatsklas/ Pupillen Deze training kan je van beginnende schaatser naar gevorderde beginner brengen. Absolute beginners en beginnende wedstrijdrijders kunnen hier schaatsen. (6 – 10jaar)
Zaterdag 2 12:45- 13:45 Pupillen 2 Voor de gevorderde beginner met shorttrack ervaring. Bedoeld voor pupillen die verder gevorderd zijn en zich verder willen ontwikkelen (9 – 12jaar)
Zondag 17:35- 18:35 Pupillen, Junioren, Senioren, Masters Deze training is voor iedereen met schaatservaring. De Pupillen en Junioren moeten best wat ervaring hebben. Senioren en Masters moeten een beetje ervaring hebben. maar niet noodzakelijk met shorttrack. Ex-langebaners en marathonrijders zijn ook welkom.

Is het nog onduidelijk welke training bij jou of jouw kind past, probeer een keer uit en een trainer kan dan adviseren welke training bij jou past.

Voor leden van IHCL is er ook de mogelijkheid om te trainen op andere banen in de regio. Het ijs wordt gehuurd door de zogenaamde baancommissie GTC trainingen. De betreffende verenigingen verzorgen de training en zorgen dus ook voor trainers. De kosten bestaan uit een bedrag voor de ijshuur en een bedrag voor de trainer (trainerskosten).  Indien je op een baancommissie uur wil trainen, verzoeken we je een email te sturen naar ledenadministratie@ihcl.nl met als Inschrijving baancommissie uur.

Meld je hier aan!