JUBILEUM IJSHAL LEIDEN 40 JAAR

Beste schaatser van zaterdag 2, maandag of donderdag,

Op zaterdag 8 oktober bestaat de IJshal Leiden 40 jaar! Dit wordt groots gevierd, de hele dag kun je schaatsen voor maar 40 cent, de Koek en Zopie tent staat er met prijzen van maar 40 cent. Ook kun je deelnemen aan diverse clinics en kijken naar demonstraties van andere schaatssporten zoals kunstrijden en ijshockey.

Kom ook schaatsen met IHCL!

Om 14:30 โ€” 15:15 is de baan voor IHCL en willen we met z’n allen laten zien hoe leuk en spectaculair shorttrack is. We willen een training verzorgen die tegelijk een demonstratie is voor het aanwezige publiek. Daar nodigen we jou graag voor uit!

Zo kunnen we ons als club laten zien en het is belangrijk voor de schaatshal om te tonen hoeveel enthousiasme er in de regio is voor de schaatssport.
Let wel: Het is een demonstratie en we realiseren ons dat er niveauverschil is. Maar we gaan ons best doen om er voor iedereen wat leuks van te maken.

Meld je wel even aan!
Als je zaterdag 8 oktober om 14:30 komt schaatsen, meld je dan even aan. Mondeling of via de mail naar claudetteiuffermans@hotmail.com. Graag hebben we een overzicht van wie er komt schaatsen zodat we kunnen nadenken over een groepsindeling en een invulling van de training.

Het volledige jubileumprogramma vind je op: www.schaatshalleiden.nl

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 8 oktober!

No Replies to "JUBILEUM IJSHAL LEIDEN 40 JAAR"