Kom vrijdag bochten leren rijden bij YVZ

Beste ouders, rijders en toekomstige snelheidsduivels,

Bij de ijsvereniging Zoetermeer hebben we al jaren op de vrijdagavond een gezellig uur om te komen leren schaatsen en je techniek in alle rust te verbeteren.ย De centrale discipline ligt op het shorttrack vlak maar eigenlijk doen we niks anders dan kinderen leren schaatsen of de techniek van de jonge jeugd verbeteren door veel 1 op 1 aandacht.

Wat voor elke vorm van hardrijdschaatsen van toepassing is.

Door een behoorlijke doorstroom zijn we dit jaar van wachtlijst afgelopen jaar,ย  naar onderbezetting dit jaar gegaan omdat rijders gewoonweg te snel zijn gaan schaatsen door onze efficiรซnte trainingsaanpak en andere uren voor gevorderden hebben opgepakt.ย Afgelopen jaar waren de jongsten maar 5 jaar oud, zijn binnen รฉรฉn seizoen van dweilen naar overstappen gegroeid, rijden nu zelfs al wedstrijden en doen mee aan trainingskampen.

Het vrijdaguur is in feite voor pupillen die een extra uurtje zoeken om de techniek bij te schaven, maar ook als je รผberhaupt wil komen leren schaatsen is er een schaatsklas die op het middenterrein alle aandacht en tijd geeft om jou te leren schaatsen.

Het trainingsuur is op de vrijdagavond 19.00 uur, waar we omย  18.30ย  uur altijd gezamenlijk ons klaarmaken door een goede warming up gevolgd door het kussens plaatsen. Vaak zijn er enkele van onze junioren aanwezig die assisteren en zo voor die extra รฉรฉn op รฉรฉn aandacht zorgen tijdens jou vooruitgang op de glij ijzers.

Het is niet nodig om lid te worden van YVZ als je al lid bent van een andere club.

Dus mis je nog dat ene uurtje ijstijd of wil je gewoonweg komen leren schaatsen in de schaatsklas?
Neem contact op en kom gezellig langs voor een (gratis)proefles!

Materiaal voor bescherming zoals helm kniebescherming hebben we beschikbaar voor het eerste seizoen.

ย 

image014

Stuur een berichtje naar:ย st-trainers@yvz.nlย 

Met vriendelijke groet,

IJsvereniging Zoetermeer , Team Shorttrack
image003 image006
image009 ย image011

No Replies to "Kom vrijdag bochten leren rijden bij YVZ"