IHCL Algemene Leden vergadering

Dinsdag 8 september 2020 was het weer zover, de Algemene Ledenvergadering Vergadering stond op de agenda. Gevoelsmatig altijd de aftrap van het nieuwe shorttrackseizoen
Dit jaar is het bestuur weer in staat gebleken de noodzakelijke stukken op tijd klaar te hebben.
Naast deze uitdaging natuurlijk ook nog de uitdaging om de vergadering “Coronaproof” te organiseren.

De vergaderzaal boven de ijshal bleek te klein, net als het horecagedeelte. Dan blijft er dus maar één plek over, op de middenstip van de ijsbaan!


Improvisatie met de karren van de kussens om de beamer te kunnen gebruiken, de kussens opgesteld om onze geliefde sponsors kenbaar te kunnen maken en bankjes in een grote halve cirkel waardoor iedereen op ruime afstand van elkaar aanwezig kon zijn.
Na een strak geleide vergadering, 2 bestuursleden rijker (Annet Jonk als secretaris en Peter de Blois als algemeen bestuurslid), de goedkeuring van de jaarstukken 2019-2020 en de begroting 2020-2021, gingen alle aanwezigen uit elkaar met veel goede ideeën en een bak positieve energie om er weer een mooi seizoen van te maken. Ook was er aandacht voor de aanloop naar de nieuwe ijshal in 2022.
Voor meer informatie www.buitengewoonbinnensporten.nl 
De alternatieve locatie op de betonnen vloer van de ijshal maakte deze vergadering een unieke, maar wellicht moeten we er maar een traditie van maken!

Het bestuur van IHCL dankt iedereen voor zijn / haar inzet voor het seizoen 2019-2020. Rijders, trainers, ouders en iedereen, zonder ieder z’n inzet maken we er niet zo’n groeiende en succesvolle club van!!

Link naar het Jaarverslag IHCL 2019-2020 DEFINITIEF  en de Presentatie 8 sept 2020 ALV IHCL_incl begroting

No Replies to "IHCL Algemene Leden vergadering"


    Got something to say?