Onze sponsoren

Niet alleen ledencontributies, maar zeker ook de bijdragen van onze sponsoren helpen met het mogelijk maken van alles wat we doen. Daarom zetten we ze vandaag even een keer extra in het zonnetje. Je kan IHCL ook steunen door onze sponsoren te supporten. Dus hier zijn ze nog een keer, allemaal op een rijtje.

Hoofdsponsoren GOLD

DeltrapErnstBouw en DeltrapErnstWonen voor al uw verbouw plannen in en om uw huis of voor een compleet nieuw interieur. Wij voeren werkzaamheden uit voor zowel de  zakelijke als particulieren markt. Wij bouwen met een enthousiast team van gekwalificeerde professionals. Door de vele jaren aan ervaring in huis hebben wij veel gezien en gedaan en niets is ons dan ook te gek.

De Hypotheek Shop Leiden Oost: Wil jij ook advies van onze hypotheekadviseurs? Bijvoorbeeld over jouw maximale hypotheek? Of wil je weten of oversluiten voor jou interessant is? Ons kantoor is dé plek in Leiden Oost voor persoonlijk hypotheekadvies op maat.

Hoofdsponsoren SILVER

April Makelaars:  Uw makelaar voor Leiden en omgeving is Jeroen Ouweneel. Al meer dan 25 jaar is Jeroen woonachtig in Leiden en kent de stad en de omgeving als geen ander. Na lang werkzaam te zijn geweest als jurist/risk manager in het internationale bedrijfsleven heeft hij een aantal jaren terug besloten zijn passie voor onroerend goed te volgen en de woningmakelaardij ingegaan.

Sebra sports: Sebra Sports is de grootstse shorttrack dealer van Europa. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Alles op het gebied van shorttrack is bij ons verkrijgbaar. Wij kunnen niet alleen aan consumenten wensen voldoen, wij hebben ook alles voor de clubs beschikbaar. Denk hierbij aan trackmarkers, helmcaps, boarding padding, clubkleding.

Sponsoren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De La Rie: Gevelrestauratie & Voegwerken de La Rie is een bedrijf met ruimschootse kennis en ervaring en heeft zich in over de jaren heen weten te specialiseren in de geveltechniek. Wij weten ons te onderscheiden door deskundigheid op het gebied van ambachtelijk voeg- en metselwerk.

Zuider apotheek: Service Apotheek is een apotheek zoals alle anderen, maar met één verschil: service. Bij ons draait het om jouw gezondheid. We staan voor service in alles en voor iedereen. Of het gaat om het ontvangen van medicijnen, herhaalrecepten of advies bij gezondheidsklachten. En we helpen je zoals jij dat wilt.

DT Tuinders: Voor alle tuinklussen groot en klein moet u bij DT Tuinders zijn,

Joor it: Wil jij kleding laten bedrukken? Reclameborden laten maken? Jouw auto of bus laten beletteren, je visitekaartjes laten drukken of ben je op zoek naar die fantastische gadget voor jouw bedrijf? Wij regelen het voor je. Uiteraard kunnen wij ook het complete ontwerp verzorgen.

No Replies to "Onze sponsoren"


    Got something to say?