Inline training begint weer

Beste inline-skaters,

na een viertal weken zomerstop, gaan we aanstaande maandag 26 augustus weer verder met de laatste vier inline-trainingen van het seizoen.
We hopen iedereen weer gezond en fit op de trainingen te mogen ontvangen.
Verder is er komende winter een mogelijkheid om indoor te skeeleren in de sporthal in Voorschoten. Sinds 4 jaar trainen Marieke en ik daar met een aantal rijders die nu ook op de trainingen zijn. We huren de sporthal op zondagavond. De tijden verschillen. Soms om 18.00, soms 19.00 en een enkele keer ook 20.00, afhankelijk van de beschikbaarheid van de hal.
We trainen anderhalf uur met gevorderde rijders vanaf ongeveer 15 jaar.
Omdat we merken dat we deze zomer veel enthousiaste jonge jeugd erbij hebben gekregen, willen we dit gaan uitbreiden met een aantal trainingen van een uur voor de jongere jeugd. Dit kan alleen doorgaan bij voldoende animo, omdat de sporthal hiervoor extra gehuurd moet worden.
Heb je interesse om hier aan mee te doen? Stuur dan even een mail naar jos_dohle@hotmail.com met je naam, leeftijd en of je wekelijks vanaf december wilt komen of slechts een paar keer (bijvoorbeeld als het past met schaatswedstrijden) zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers. Tot nu toe deden wij de betaling altijd als volgt:
De huur van de sporthal werd verdeeld onder de “vaste rijders”. Daarmee waren de kosten gedekt. Losse rijders konden voor €6,50 per training deelnemen. Dat geld werd uiteindelijk onder de vaste rijders verdeeld aan het eind van het seizoen. Zo betaalde iedereen ongeveer evenveel. Uitgangspunt blijft: Hoe meer deelnemers, hoe goedkoper het voor iedereen wordt.
Tot maandag!
Namens de trainers,
Groet Jos

No Replies to "Inline training begint weer"