Training: woensdag 15:00 – 16:00

Woensdag uur 15:00 – 16:00

Het IHCL woensdagmiddag uur van 15:00 – 16:00 zal worden ingericht met beginnende jeugdrijders en de doelgroep G Schaatsers.  Naast het aanbod voor jeugdrijders zal er goed worden gekeken naar een gecombineerd uur, waarbij iedere deelnemers op zijn/haar niveau training zal krijgen. Er wordt ook gewerkt met opgeleide trainers. Er wordt ook nog gekeken hoe mogelijk aanvullende expertise, specifiek gericht op deze schaatsdoelgroep verder kan worden ontwikkeld binnen IHCL.
Bij aanvang van het seizoen 2023 – 2024 zal dit als try-out worden opgezet t/m december 2023. Bij goede ervaringen en voldoende financiële dekking wordt er toegewerkt naar een structureel aanbod. Ook wordt er samenwerking gezocht met andere ijsclubs om dit trainingsuur bredere bekendheid te geven en goede invulling te geven. Voor IHCL is dit woensdagmiddag uur ook een try-out. Het woensdagmiddag tijdstip en de samenwerking op het ijs tussen de verschillende groepen zal correct moeten verlopen om zo een goede trainingen voor alle rijders te verzorgen. Indien nodig zal er ook ondersteuning voor de specifieke doelgroep worden benaderd om te zorgen dat de reguliere trainingen kunnen plaatsvinden.  De trainingen zal worden gegeven door oa Jeroen Straathof en Marloes Verschoor.
Heb je vragen, neem contact op met IHCL.

No Replies to "Training: woensdag 15:00 – 16:00"


    Got something to say?