IHCL reünie!

Beste (oud-)shorttracker, nu is je kans om nog één keer op het ijs te ‘shinen’ op t ijs, tijdens de laatste Arie Ravensbergen Bokaal in de IJshal Leiden aan de Vondellaan. Iedereen mag meedoen,  jong, oud & stokoud, blond, of grijs en alles wat er tussen zit, maar vooral oud Arie Ravensbergen Bokaal deelnemers, van Friesland tot Limburg, met name Oud IHCLers.

Meld je aan voor de IHCL-Arie RavensbergenBokaal-reünie op zaterdag 25 maart 2023 van 17 tot 20 uur, kom kijken bij de finales!

Je kan als publiek aanwezig zijn, je kunt meedoen met de laatate relay-training of/en jouw ervaringen delen in de kantine. We zouden het ontzettend leuk vinden als je komt! Meld je aan via:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFbjuybaRvV_qBkhf1HGZevGtIhvvgPVQ4qwq6-Ud7GW-9GQ/viewform?usp=sf_link ”

We zien je graag,

Sportieve shorttrack groet namens de Organisatie IHCL Arie Ravensbergen Bokaal Reünie,

Melanie en Maureen de Lange, Liesbeth Mau-Asam, Chantal Boer, Patrick Vergeer en Jeroen Straathof

No Replies to "IHCL reünie!"


    Got something to say?