Let Op: Belangrijke info over de ARB

Beste deelnemers,

Het is bijna zo ver! 23 maart is de Arie Ravensbergen Bokaal in Leiden. Hier nog even wat belangrijke info. 

Vervroegde sluiting inschrijving

Vanwege het grote enthousiasme en record aantal deelnemers hebben wij de inschrijving eerder gesloten. Dit omdat we anders tijd tekort zouden komen om het programma door te lopen.
De vervroegde sluiting, zonder dat we daarvoor een procedure hadden voorzien in het announcement,roept begrijpelijkerwijs vragen op. Onze excuses daarvoor.

De rijders die op dit moment zijn ingeschreven via shorttrackonline.nl en/of inschrijven.schaatsen.nlworden allemaal toegelaten tot de wedstrijd. Dat betekent in de praktijk het volgende:

  1. Een aantal rijders moet nog betalen. Wij zullen aan de verenigingen die dat betreft, de namen van de rijders doorgeven met de vraag om het totaalbedrag van deze rijders voor de wedstrijd per bank over te maken.
  2. IHCL zorgt ervoor dat de rijders die nog niet zijn aangemeld via shorttrackonline, maar al wel hebben betaald, alsnog op de deelnemerslijst worden geplaatst.

Parkeren
Let op dat we in Leiden een nieuwe ijshal hebben op een nieuwe locatie! Rond de ijshal wordt nog hard gewerkt aan parkeerplekken voor fietsen en auto’s. Gelukkig is er al wel een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Toegang ijshal
Toegang tot de ijshal gaat via een QR-code die jullie voor de wedstrijd toegestuurd krijgen en onder de deelnemers en begeleiders kunnen verspreiden. Mochten begeleiders zelf willen schaatsen, dan moet daar een apart entreebewijs voor gekocht worden.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
We kijken uit naar jullie komst op 23 maart en gaan er met elkaar een mooie dag van maken!

Met vriendelijke groeten,

Namens Team IHCL

No Replies to "Let Op: Belangrijke info over de ARB"


    Got something to say?