IHCL neemt afscheid van voorzitter Jeroen Straathof

Op zondag 26 mei vond een bijzondere Algemene Ledenvergadering plaats waarin we afscheid namen van onze geliefde voorzitter Jeroen Straathof.  Jeroen heeft de afgelopen acht jaar met grote toewijding en sterk leiderschap bijgedragen aan de ontwikkeling van onze club tot wat zij nu is.  In dezelfde vergadering hebben we met enthousiasme Erik Meulmeester als nieuwe voorzitter en Maarten Holkers als nieuw bestuurslid verwelkomd. 

Als hoogtepunt van de dag kwam wethouder Fleur Spijker, tevens loco-burgemeester van Leiden, om Jeroen toe te spreken en hem de Gouden Speld van de stad Leiden te overhandigen.  Deze eer viel Jeroen te beurt vanwege zijn buitengewone bijdragen aan de sport en zijn rol als ambassadeur van Leiden. 

Jeroen blijft als trouw lid van IHCL wekelijks in actie op het Leidse ijs, waar hij traint met de ‘Masters van IHCL’.Daarnaast zal hij vanwege zijn vier shorttrackende dochters, heel veel te zien zijn langs de baan. Daar kijken we dan ook naar uit.

We zijn Jeroen enorm dankbaar voor zijn jarenlange inzet en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol bij de KNSB. Met veel enthousiasme kijken we uit naar de toekomst met onze nieuwe voorzitter en bestuurslid.

Foto: Erik Meulmeester

No Replies to "IHCL neemt afscheid van voorzitter Jeroen Straathof"


    Got something to say?